ΣΠΟΡΟΣ ΑΓΡΙΑΔΑ 500GR | CYNODON...
ΣΠΟΡΟΣ ΑΓΡΙΑΔΑ 500GR | CYNODON...
ΣΠΟΡΟΣ ΑΓΡΙΑΔΑ 500GR | CYNODON...
ΣΠΟΡΟΣ ΑΓΡΙΑΔΑ 500GR | CYNODON...

ΣΠΟΡΟΣ ΑΓΡΙΑΔΑ 500GR | CYNODON DACTYLON (BERMUDA GRASS)

agrokipos_turf_01
Σε απόθεμα
10,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ανθεκτικό είδος στην ξηρασία και την φθορά. Αναπτύσσεται με στολώνες και ριζώματα, καλύπτοντας κενούς χώρους. Κύριο γνώρισμά το ότι δεν αναπτύσσεται στην σκιά. Σπέρνεται από τα μέσα Απρίλιου και μετά. Η σπορά του πρέπει να είναι σχεδόν επιφανειακή ώστε να φυτρώνει εύκολα. Γενικώς υπάρχει μια δυσχέρεια εγκατάστασης και ανάπτυξης σε όξινα εδάφη , σε σκιερά σημεία και σε περιοχές με κακή στράγγιση.

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Ανθεκτικό είδος στην ξηρασία και την φθορά. Αναπτύσσεται με στολώνες και ριζώματα, καλύπτοντας κενούς χώρους. Κύριο γνώρισμά το ότι δεν αναπτύσσεται στην σκιά. Σπέρνεται από τα μέσα Απρίλιου και μετά. Η σπορά του πρέπει να είναι σχεδόν επιφανειακή ώστε να φυτρώνει εύκολα. Γενικώς υπάρχει μια δυσχέρεια εγκατάστασης και ανάπτυξης σε όξινα εδάφη , σε σκιερά σημεία και σε περιοχές με κακή στράγγιση.

Ποσότητα σποράς : 30γρ/1τ.μ

Ανήκει στην κατηγορία των θερμόφιλων ειδών γκαζόν. 

Γενικώς τα θερμόφιλα είδη αποκτούν χαμηλότερο ύψος και παρουσιάζουν πολύ μεγαλύτερη αντοχή στο χαμηλό κούρεμα σε σχέση με τα ψυχρόφιλα είδη. Έχουν άριστη θερμοκρασία ανάπτυξης σε από 26-35οC. Εισέρχονται σε λήθαργο τον χειμώνα και κιτρινίζουν. Έχουν βαθύ ριζικό σύστημα και αναπτύσσουν στολώνες και ριζώματα.

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.