ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ&ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Επιστροφές προϊόντων και χρημάτων γίνονται δεκτές υπό προϋποθέσεις και πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Είμαστε διατεθειμένοι να εξετάσουμε άμεσα την κάθε περίπτωση και να τακτοποιήσουμε άμεσα οποιαδήποτε δυσκολία.

Εάν ο πελάτης είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο, τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την αγορά εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, σύμφωνα με την § 10 του άρθρου 4 Ν. 2251/1994.

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως από την από απόσταση πώληση εγγράφως εντός 14 ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση. Το δικαίωμα αυτό ξεκινά από την ημέρα εκτύπωσης του παραστατικού πώλησης (Απόδειξη λιανικής πώλησης ή Δ.Α.Τ). Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της δήλωσης υπαναχώρησης ή η αποστολή των προϊόντων, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Η δήλωση αποστέλλεται εγγράφως στα ακόλουθα στοιχεία :

Με συστημένη επιστολή προς τη «ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε. με έδρα το Ρέθυμνο , Λεωφόρος Μάχης Κρήτης 96 Τ.Κ. 74100 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@agrokipos.gr

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα της επιχείρησης (Λεωφόρος Μάχης Κρήτης 96, Μυσσίρια Ρέθυμνο - Κρήτη).

Συνέπειες υπαναχώρησης

Ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής. Κάθε χρηματική υποχρέωση για την καταβολή ποσών (π.χ. εξόδων μεταφοράς, αποζημίωσης) θα πρέπει να εκπληρώνεται εντός 30 ημερών, ξεκινώντας από τον χρόνο αποστολής της δήλωσης υπαναχώρησης από εσάς ή της επιστροφής του εμπορεύματος.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:

Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (Λεωφόρος Μάχης Κρήτης 96, Ρέθυμνο) και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση αγοράς του και να συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό ΔΑΤ ή Απόδειξη Λιανικής Πώλησης. Εάν υπάρχει έστω και μία γρατζουνιά στο προϊόν (εάν πρόκειται για μηχάνημα) ή έχει δοκιμαστεί με οποιονδήποτε τρόπο, η υπαναχώρηση απορρίπτεται.

Επίσης η υπαναχώρηση απορρίπτεται εάν:

  1. Το κάθε λογής μηχάνημα (αλυσοπρίονα, θαμνοκοπτικά, σκαπτικά κτλ) που αγοράστηκε δοκιμάστηκε πρώτα από τον πελάτη με λάδια και βενζίνη. 
  2. Παραγγέλθηκαν προϊόντα από τον πελάτη τα οποία δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα στο κατάστημα και παραγγέλθηκαν μόνο για τον πελάτη και κατ εντολή του πελάτη. 
  3. Στην αποστολή εξειδικευμένων σπόρων και πολλαπλασιαστικού υλικού - Τα προϊόντα αυστηρά δεν επιστρέφονται 
  4. Δεν επιστράφηκε στην αρχική του συσκευασία ή η συσκευασία του έχει αλλοιωθεί ή εν μέρη καταστραφεί.  

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και με την προϋπόθεση ότι έχει επιστραφεί το προϊόν στην «ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε>>, η αξία του προϊόντος θα επιστρέφεται στον πελάτη. Ρητώς συμφωνείται και ο πελάτης παρέχει την ανέκκλητη εντολή και συναίνεσή του προς τούτο, η εταιρεία μας δικαιούται να παρακρατά από το επιστρεφόμενο ποσό τα έξοδα επιστροφής, τα οποία βαρύνουν τον πελάτη καθώς και τυχόν αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής ή απομείωσης της αξίας του προϊόντος λόγω φθοράς ή βλάβης του προϊόντος οφειλόμενης σε ενέργειες του πελάτη.

Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την παραγγελία του θα γίνει αντίστοιχα και η επιστροφή χρημάτων:

  • Για Πιστωτική κάρτα on-line η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει στην κάρτα.
  • Για Αντικαταβολή ή κατάθεση σε τράπεζα θα πρέπει να μας δώσετε το IBAN ενός τραπεζικού λογαριασμού, το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου όπως και την τράπεζα την οποία αφορά.
  • Για Paypal θα γίνεται επιστροφή μέσω Paypal.
  • Σε περίπτωση αγοράς από την ιστοσελίδα μας αλλά πληρωμής με μετρητά στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται στο κατάστημα με μετρητά.

Σε περίπτωση που επιστραφεί το προϊόν και δεν γίνει αποδεκτή η υπαναχώρηση από την πλευρά μας, το προϊόν θα επιστραφεί με έξοδα του πελάτη αφού πρώτα εμβάσει το ποσό των μεταφορικών. 

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η εταιρία μας αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν καλύπτονται οι παραπάνω προϋποθέσεις.
Τέλος, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, οποτεδήποτε, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στο www.agrokipos.com.gr

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.