Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - WWW.AGROKIPOS.COM.GR

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.gr αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας : AΓΡΟΚΗΠΟΣ-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε με έδρα το Ρέθυμνο Κρήτης . Δηλωμένη έδρα αποτελεί το κατάστημα στην Λεωφόρο Μάχης Κρήτης 96, με αριθμό τηλεφώνου 2831029156 και e-mail: info@agrokipos.gr . (Α.Φ.Μ 998801082 / Δ.Ο.Υ ΡΕΘΥΜΝΟΥ / ΑΡ.ΓΕΜΗ 21824850000

Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγησή σας στην ανωτέρω ιστοσελίδα www.agrokipos.com.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με το περιεχόμενο αυτών.

Το Ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.gr παρέχει στον Πελάτη τις ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες υπόκεινται στους εξής Όρους Χρήσης:

Ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει τους όρους χρήσης πριν εγγραφεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr.

Ο Πελάτης θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους Όρους Χρήσεως όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν, σε κάθε περίπτωση που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς τροποποιήσεως των Όρων Χρήσεως, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του Πελάτη, πλην της δημοσιεύσεώς τους στην αντίστοιχη ιστοσελίδα του.Πελάτες του ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr, γίνονται όσοι εγγράφονται από την επιλογή "Νέος Πελάτης" της ιστοσελίδας Εισόδου.

Περιγραφή της υπηρεσίας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr, είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτοτελές, με δική του πολιτική τιμών, όρους εξόφλησης, διάθεσης και παράδοσης των προϊόντων. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί παραγγελίες στο e-shop, αρκεί να έχει εγγραφεί ΜΙΑ φορά, στην ιστοσελίδα εισόδου του e-shop, επιλέγοντας Νέος Πελάτης. Ο Πελάτης εγγράφεται ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Αναγνωριστικό Όνομα Πελάτη (user name) και Κωδικός Πελάτη (password) που έχει δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:
Να δει τα περιεχόμενα του ΚΑΛΑΘΙΟΥ ΑΓΟΡΩΝ του. Υπάρχει ένα καλάθι αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr.

Ο Πελάτης μπορεί:

- Nα αγοράσει προϊόντα, για τα οποία ανά πάσα στιγμή (δίνοντας το username και το password) είναι δυνατή η επισκόπηση, ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) των περιεχομένων τους.
- Να δει τις ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ που έχει τοποθετήσει στο κατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος agrokipos.com.gr.
- Να δει ΠΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ με προϊόντα που ανήκουν στο κατάστημα του e-shop.
- Να οριστικοποιήσει τις παραγγελίες του και να πληρώσει ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
- Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του όπως αυτά παρατίθενται λεπτομερώς παρακάτω.

Στοιχεία Πελάτη

Στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή νέου Πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr, η οποία είναι απαραίτητη για την τοποθέτηση παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο ανήκει στον agrokipos.com.gr, ζητούνται τα εξής στοιχεία εγγραφής: Όνομα, Επίθετο, Όνομα ή επωνυμία εταιρίας, Δραστηριότητα, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη-Περιοχή, Χώρα, Τηλέφωνο, Fax, Διεύθυνση e-mail, Α.Φ.Μ, Δ.Ο.Υ

Τα παραπάνω στοιχεία είναι απαραίτητα για την επεξεργασία της παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα και βρίσκονται στη διάθεσή του προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση της παραγγελίας του Πελάτη.

Χρήση των στοιχείων του πελάτη από το ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr

Στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα παρέχεται η δυνατότητα συλλογής προσωπικών δεδομένων μόνο των Πελατών εκείνων που:
είτε έχουν τοποθετήσει παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα,είτε έχουν κάνει εγγραφή μέσα από την σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος, είτε έχουν εγγραφεί στο newsletter μας.
H συλλογή των προσωπικών δεδομένων είναι απαραίτητη, ώστε να υποστηρίζονται οι συναλλαγές τους μέσω του site, δηλ. να αποστέλλονται οι αγορές τους και να λαμβάνουν ειδικές υπηρεσίες όπως ιστορικό παραγγελιών, λίστα διευθύνσεων κ.λ.π.
To site agrokipos.com.gr, δεν θα διανείμει την ηλεκτρονική διεύθυνση ενός Πελάτη ή άλλα προσωπικά δεδομένα για σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεση του Χρήστη. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη είναι δυνατό να αξιοποιηθούν στο μέγιστο για τη δημιουργία προσωπικού περιεχομένου, υπηρεσιών και διαφήμισης σχετικών με το web site μας.
O Πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την άμεση διαγραφή από τις βάσεις δεδομένων του agrokipos.com.gr, όλων των προσωπικών του στοιχείων που κοινοποίησε κατά τον ως άνω τρόπο στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα του, εφόσον:
έχει σταματήσει να κάνει χρήση των υπηρεσιών του agrokipos.com.gr, εκτός εάν υπάρχουν οφειλές αυτού προς την agrokipos.com.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων του θα βρείτε εδώ : Προστασία προσωπικών δεδομένων

Υποχρεώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης του ηλεκτρονικού καταστήματος agrokipos.com.gr, υποχρεούται :

Να μη χρησιμοποιεί το δίκτυο του ηλεκτρονικού καταστήματος agrokipos.com.gr, για τη διενέργεια πράξεων, οι οποίες μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής διώξεως ή την εκκίνηση οποιασδήποτε αστικής ή διοικητικής διαδικασίας κατά του agrokipos.com.gr, για πράξεις, που ενδεικτικά αλλά όχι αποκλειστικά αναφέρονται στον Ποινικό Κώδικα, σε Ειδικούς Ποινικούς Νόμους, στην Τηλεπικοινωνιακή Νομοθεσία, στη Νομοθεσία για την προστασία των Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και στις σχετικές διατάξεις ή οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών, της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οποιασδήποτε άλλης Δημόσιας ή Διοικητικής Αρχής και Υπηρεσίας.


  1. Να μην παραβιάζει οποιασδήποτε μορφής Πνευματικά Δικαιώματα τρίτων.

  2. Να ΤΗΡΕΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ του ηλεκτρονικού καταστήματος agrokipos.gr ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΑΥΤΟΥ.

  3. Να παρέχει πλήρη και ορθά στοιχεία εγγραφής τα οποία καταχωρούνται κατά τη διάρκεια της εγγραφής και για τα οποία παρέχεται δυνατότητα ενημέρωσης.

  4. Να ενημερώνει τα Στοιχεία εγγραφής του έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα αληθή τρέχοντα προσωπικά στοιχεία του. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ανακρίβεια στα στοιχεία εγγραφής του Πελάτη, η agrokipos.com.gr, έχει το δικαίωμα να απενεργοποιήσει άμεσα το λογαριασμό Πελάτη.

  5. Να διατηρεί μυστικά και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username, password) στις υπηρεσίες του agrokipos.gr. Υποχρεούται επίσης να ενημερώνει ΑΜΕΣΑ το agrokipos.com.gr μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@agrokipos.gr, για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού και του συνθηματικού του.

  6. Να επιβεβαιώνει ότι έχει εξέλθει από το λογαριασμό του στο τέλος του κάθε συνόδου (session).

  7. Να παρέχει ορθά Στοιχεία Πληρωμής και Παράδοσης για τις παραγγελίες που τοποθετεί στo κατάστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος agrokipos.com.gr.

Τροποποιήσεις της Υπηρεσίας

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την υπηρεσία ή να τη διακόψει προσωρινά ή μόνιμα, με ή δίχως προειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση που ο Πελάτης κάνει χρήση των υπηρεσιών του e-shop, θεωρείται ότι έχει αποδεχτεί ανεπιφύλακτα τους, στο παρόν, αναγραφόμενους όρους χρήσεως και αναγνωρίζει ανεπιφύλακτα ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα agrokipos.com.gr δεν φέρει ευθύνη απέναντι στο Πελάτη για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναβολή ή διακοπή παροχής της υπηρεσίας.

Προϊόντα και πληροφορίες - Ευθύνη του agrokipos.com.gr

Το website agrokipos.com.gr, δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στον πελάτη από την ανταλλαγή πληροφοριών κατά τη χρήση των υπηρεσιών του e-shop προερχόμενη, από ΑΠΩΛΕΙΑ, Ή ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΗΨΗΣ, Ή ΜΗ ΛΗΨΗ, Ή ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ Ή ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

Το agrokipos.com.gr  δεν υποχρεούται εγκατάστασης των προϊόντων του e-shop.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

-ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΣΤΗΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ.

-ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 96 ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ.

Για τους πελάτες μας που επιθυμούν να αγοράσουν τα προϊόντα μας σε αυτές τις τιμές πρέπει αυστηρά να δημιουργήσουν λογαριασμό στο site μας , να κάνουν την παραγγελία, και να δηλώσουν να παραλάβουν τα προϊόντα από τον φυσικό μας χώρο στο κατάστημα μας. 

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.