Τρόποι Πληρωμής

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρίας μας.

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας (Secured Portal-Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος)
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners, Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.

Εάν αγοράσετε από το eshop αλλά θέλετε να παραλάβετε από το κατάστημα μας-στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο, μη εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.

Με κατάθεση σε τράπεζα
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας 

ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

IBAN ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR90 0172 7570 0057 5702 9373 037

IBAN ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
GR60 0110 2580 0000 2584 4015 658

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Γ&Ι Ο.Ε

Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα ξεκινήσει μόνο μετά την επιβεβαίωση κατάθεσης και ο χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από τότε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε. Εάν δεν έχει επιβεβαιωθεί η κατάθεση εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία θα διαγράφεται. Οποιαδήποτε χρέωση προκύψει από τυχόν έμβασμα από άλλη τράπεζα χρεώνεται στον καταθέτη-πελάτη. Τα προϊόντα δεν αποστέλλονται εάν δεν πληρωθούν και τα εμβαστικά από την άλλη τράπεζα.(Eurobank κ.τ.λ)

Με Αντικαταβολή
Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Προσοχή : Η αντικαταβολή δεν ισχύει σε ογκώδη προϊόντα και προϊόντα που αποστέλλονται εκτός ταχυμεταφοράς κούριερ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Η ΜΕΡΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.