ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΦΑΚ.0.5ΓΡ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΦΑΚ.0.5ΓΡ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΦΑΚ.0.5ΓΡ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ ΦΑΚ.0.5ΓΡ

agrokipos_herbs_4
Σε απόθεμα
1,90 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ελληνική σειρά αρωματικών και φαρμακευτικών σπόρων - Αγρόκηπος

Εγγυημένη φυτρωτικότητα - Άμεση αποστολή

Οι συσκευασία είναι μισού γραμμαρίου.

Κατά παραγγελία υπάρχει η δυνατότητα να γίνει συσκευασία μεγαλύτερης ποσότητας σπόρων (Περισσότερα γραμμάρια - σε αναλογικά οικονομικότερη τιμή)

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.