ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ DACOTAPA Φ30
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ DACOTAPA Φ30
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ DACOTAPA Φ30
ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ DACOTAPA Φ30

ΕΝΤΟΜΟΠΑΓΙΔΑ DACOTAPA Φ30

ROC
50009.20.009
Σε απόθεμα
0,34 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ειδικό πώμα το οποίο βιδώνει σε όλα τα μπουκάλια και τα βοηθάει να γίνουν παγίδες εντόμων. Από τις πάνω οπές μπαίνει ο Δάκος ή άλλα έντομα και πνίγονται μέσα στην παγίδα.

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Πρόκειται για μέθοδο μαζικής βιολογικής παγίδευσης του Δάκου, χρησιμοποιώντας τροφοελκυστικά (Θειική αμμωνία, υδρολυμένη πρωτεΐνη, ειδικά τροφοελκυστικά για το δάκο κ.λ.π).

Μέθοδος φιλική για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Επιδίωξη αυτής της μεθόδου είναι η σύλληψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού ενήλικων εντόμων, με αποτέλεσμα την μείωση του πληθυσμού τους σε επίπεδα, που δεν προκαλούν οικονομική ζημιά στην καλλιέργεια.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ 

Δίδονται ειδικές τιμές σε μεγάλες ποσότητες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :  Η εφεύρεση αφορά πλαστική δακοτάπα που αποτελείται από τον κορμό (1) με το σπείρωμα που προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε πλαστική φιάλη καθόσον αυτό είναι τυποποιημένο, η οποία αποτελεί την δεξαμενή για την τοποθέτηση του υγρού δολώματος, διαμορφώνοντας εντομοπαγίδα με διάφορες χωρητικότητες χωρίς επιπλέον κόστος. Από τις τρύπες εισόδους (2) εισέρχονται μεγαλύτερος αριθμός εντόμων στην φιάλη όπου έχει τοποθετηθεί το τροφοελκυστικό και επιτρέπουν τη βραδεία και ομοιόμορφη απελευθέρωση του δραστικού συστατικού που συνδυάζεται με το ισχυρό ελκυστικό τροφής, τα έντομα έλκονται και θανατώνονται. Στο πάνω μέρος υπάρχει διαμορφωμένο καπέλο (3) που δεν αφήνει τα νερά της βροχής ή από αλλού να εισέλθουν μέσα στην παγίδα και να αλλοιώσουν το τροφοελκυστικό. Πάνω από το καπέλο υπάρχει τρύπα ανάρτησης (4) για να κρεμάσουμε με σύρμα την δακοτάπα και την εντομοπαγίδα στο ελαιόδεντρο.

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.