ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΡΕΥΜΑΤΟΣ 8000S...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΡΕΥΜΑΤΟΣ 8000S...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΡΕΥΜΑΤΟΣ 8000S AC-6

56018.02.020
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
112,04 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Προγραμματιστής ποτίσματος ρεύματος κατάλληλος για να διατηρείται υγιή τα φυτά ή τον κήπο σας. Χάρις στον ελεγχόμενο προγραμματισμό, εξοικονομείτε νερό και χρήματα και τα φυτά σας λαμβάνουν το σωστό πότισμα την κατάλληλη στιγμή.

Στάσεις - 6 

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Χαρακτηριστικά

  • Διάρκεια: Από ένα δευτερόλεπτο μέχρι 12 ώρες
  • Επανάληψη: Δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε ημέρας της Εβδομάδας ή από κάθε 3 ώρες έως και 30 ημέρες.
  • Ποτίσματα /ημέρα: Μέχρι 4 ανοίγματα την ίδια μέρα, ίδιας διάρκειας
  • Δυνατότητα Χειροκίνητης Λειτουργίας
  • Δυνατότητα Επιλογής Μη Λειτουργίας
  • Λειτουργία Εφαρμογής Προγράμματος Ποσοστιαία 0-100 %
No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.