ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ...
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ GALCON ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ DC-1S+ΒΑΛΒΙΔΑ (1") 9V

56018.02.026
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
91,88 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Προγραμματιστής αυτόματου ποτίσματος μπαταρίας Galcon 61042 DC-1S πλήρως αδιάβροχος με πιστοποιητικό αδιαβροχοποίησης IP68 μπορεί να δεχτεί μόνο μία ηλεκτροβάνα 1" 9V οι οποία συμπεριλαμβάνεται στην τιμή. 

Έχει κατασκευαστεί για χρήση σε κήπους και αγροτικές εφαρμογές για τον έλεγχο συστημάτων ποτίσματος, απλός προγραμματισμός με 3 βήματα, εύκολος στο χειρισμό. Ιδανικός για αγροτικές εφαρμογές.

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Προγραμματίζεται εύκολα με 3 βήματα και έχει εργοστασιακή εγγύηση 3 ετών. Είναι πλήρως αδιάβροχος IP68 μπορεί να τοποθετηθεί και μέσα σε φρεάτιο, κατάλληλος και για φρεάτια ή σε σημεία με υγρασία, πλαστικό κάλυμμα οθόνης και εύκολο άνοιγμα προγραμματισμού. Δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας τόσο μέσω εντολής από την οθόνη ή περιστροφής του πηνίου. Λειτουργεί από το 1 bar και αντέχει σε πίεση ως και 8 bar.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.