ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FOG 150ML
  • Νέο
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FOG 150ML
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FOG 150ML

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FOG 150ML

50001.29.035
Σε απόθεμα
8,50 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  1. Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση ιπτάμενων εντόμων, όπως κουνούπια (Aedes Albopictus), μύγες (Musca domestica), σκόροι των ρούχων (Tineola bisselliella), βαδιστικών Εντόμων όπως γερμανική κατσαρίδα (Blattella germanica), ψύλλοι (Ctenocephalides felis) Και ακάρεων της σκόνης (Dermatophagoides pteronyssinus)

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Τρόπος εφαρμογής:

  1. Απομακρύνετε ανθρώπους και ζώα από τον χώρο που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί το Προϊόν. Αφού κλείσετε τις πόρτες και τα παράθυρα, ανακινήστε την φιάλη και τοποθετήστε την στο κέντρο του δωματίου. Πιέστε σταθερά την βαλβίδα και βγείτε από το δωμάτιο διασφαλίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση για περίοδο τουλάχιστον τεσσάρων ωρών. Αφού παρέλθει ο χρόνος, εισέλθετε στο δωμάτιο μόνο για να ανοίξετε τα παράθυρα και τις πόρτες και να αερίσετε τον χώρο. Προτείνεται να προστατεύσετε το πρόσωπό σας με κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό. Αερίστε το δωμάτιο καλά πριν την επανείσοδο
  2. Για δωμάτια με μεγαλύτερο όγκο, αυξήστε τον αριθμό των φιαλών αναλογικά τοποθετώντας τα σε ίση απόσταση μεταξύ τους και ενεργοποιώντας τα προχωρώντας προς την έξοδο από το δωμάτιο. Επαναλάβετε τη λειτουργία μόνο όταν επανεμφανιστούν τα έντομα.
  1. Εσωτερικοί Οικιακοί χώροι Όπως Διαμερίσματα, Κελάρια, Σοφίτες, Γκαράζ κ.λπ.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.