ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ GREEN PYR 100CC
  • Νέο
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ GREEN PYR 100CC
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ GREEN PYR 100CC

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ GREEN PYR 100CC

50001.29.035
Σε απόθεμα
11,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων (κατσαρίδες, μυρμήγκια), ιπτάμενων εντόμων (κουνούπια, μύγες, σφήκες) και εντόμων αποθηκών.

Εγγυημένη σύνθεση:

  1. Chrysanthemum cinerariaefolium,
  2. extract from open and mature flowers of Tanacetum cinerariifolium obtained with hydrocarbon solvents 2,5 % β/β (τεχνικά καθαρό 5% β/β)

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Φάσμα δράσης Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι:

Ιπτάμενα έντομα Κουνουπια (Aedes albopictus)

Μύγες (Musca domestica)

Σφήκες (Polistes gallicus)

Βαδιστικα έντομα Μυρμήγκια (Lasius sp.)

Κατσαρίδες (Blatta orientallis)

Αποθήκες: Έντομα αποθηκών

Σκαθάρι σιτηρών Sitophilus granarius

Προνύμφες Plodia interpunctella

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.