• -7%
ΔΙΧΤΥ ΕΛΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ 5Χ80...
ΔΙΧΤΥ ΕΛΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ 5Χ80...
ΔΙΧΤΥ ΕΛΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ 5Χ80...
ΔΙΧΤΥ ΕΛΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ 5Χ80...
ΔΙΧΤΥ ΕΛΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ 5Χ80...

ΔΙΧΤΥ ΕΛΙΑΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΣΤΡΩΣΗΣ 5Χ80 ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ OLIVENET

03010.01.010
Σε απόθεμα
130,08 € 139,87 € -7%
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δίχτυ μόνιμης στρώσης Ελληνικής παραγωγής . Είναι φτιαγμένο από υψηλής πυκνότητας μονόινου νήματος πολυαιθυλενίου βάση διεθνών προδιαγραφών με σταθεροποίηση έναντι ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας και αντοχή στο χρόνο.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ !

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Τα ελαιόδιχτα Φανουράκης είναι φτιαγμένα από υψηλής πυκνότητας μονόινου νήματος πολυαιθυλενίου (HPDE) βάση διεθνών προδιαγραφών, με σταθεροποίηση έναντι της ηλιακής υπεριώδους ακτινοβολίας και καταλληλότητα για τρόφιμα και καρπούς, λόγω των μη τοξικών υλικών τους. Παράγονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO που εγγυώνται την άριστη ποιότητα κατασκευής και ύφανσης.

Λειτουργία: Πρόκειται για μια οικονομικά συμφέρουσα λύση για γρήγορη και απλή συγκομιδή, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των καρπών. Η Τιμή των ελαιόδιχτων Φανουράκη ειναι η πιό συμφέρουσα βάση της σχέσης ποιότητας Τιμής.

Εφαρμογές: Τα ελαιόδιχτα / Δίχτυα Συλλογής Καρπών της παραγωγής μας είναι κατάλληλα για χρήση σε λιπαρά τρόφιμα και δεν περιέχουν φθαλικούς εστέρες ή κάποιους άλλους πλαστικοποιητές. Ενδείκνυνται για τη συλλογή του καρπού της ελιάς και άλλων καρπών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης για συλλογή φιστικιών, αμυγδάλων, κάστανων και καρυδιών.

Χρώμα: πράσινο, Διάσταση: 8x14

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.