• Νέο
ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΖΩΩΝ VAIVIA 400ML

ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΖΩΩΝ VAIVIA 400ML

50003.10.080
Σε απόθεμα
6,50 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το Vaivia Cats And Dogs είναι ένα ετοιμόχρηστο απωθητικό σκεύασμα που περιέχει φυσική Γερανιόλη σε συγκέντρωση 0,1% β/β, ουσία η οποία λειτουργεί απωθητικά σε σκύλους και γάτες αποτρέποντας να πλησιάζουν στις ψεκασμένες περιοχές. Ταυτόχρονα, υπερισχύει και καλύπτει άλλες οσμές του χώρου που θα λειτουργούσαν προσελκυστικά για τα ζώα αυτά.

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

Οδηγίες Χρήσης: Ψεκάστε το προϊόν σε όλους τους χώρους που μαρκάρουν συνήθως τα ζώα, όπως εξώπορτες, πόρτες πολυκατοικιών, παραστάδες, εισόδους καταστημάτων και δημοσίων χώρων, ελαστικά, τοίχους, κήπους, περιφράξεις και διακοσμητικά φυτά. Πριν τη χρήση, πλύνετε με νερό τις επιφάνειες ψεκασμού και αφαιρέσετε ενδεχόμενα κόπρα να ή οργανικά υπολείμματα.

Περιμένετε να στεγνώσει η επιφάνεια πριν την ψεκάσετε. Συνιστάται να ψεκάζετε καθημερινά και να μειώσετε τη συχνότητα μέρα παρά μέρα όταν επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όταν αντιληφθείτε ότι η απωθητική δράση του έχει μειωθεί, επαναλάβετε τη χρήση του για μερικές φορές μέχρι το ζώο να εκπαιδευθεί. Σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης ή πλυσίματος επαναλάβετε την εφαρμογή.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.