ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ GREEN VELVET 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ GREEN VELVET 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ GREEN VELVET 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ GREEN VELVET 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ GREEN VELVET 1m2

ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ GREEN VELVET 1m2

61000.00.413
Κατόπιν παραγγελίας, παραδόσεις χλοοτάπητα κάθε τρίτη και πέμπτη
10,59 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ιδανικό για χρήση σε απότομες επιφάνειες και σε περιοχές που είτε δεν χρειάζονται κοπή είτε δεν είναι προσβάσιμες για κοπή.
Δεν είναι ακριβώς χλοοτάπητας, αλλά μια εγκατάσταση κάλυψης του εδάφους. Αποτελείται από μια πυκνή, λαμπερή, πράσινη επιφάνεια με στρογγυλά φύλλα.

EXTRA ΧΡΕΩΣΗ 7ΕΥΡΩ / 1 ΠΑΛΕΤΑ / ΑΝΑ  ΠΕΡΙΠΟΥ 40Μ2 ΓΚΑΖΟΝ

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 10.

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

ΠPOTEINOMENH XPHΣH
Για κήπους, παρτέρια, πολύ επικλινή μέρη σε μέτριες ή ημι-τροπικές συνθήκες. Ιδανικό για χώρους που δεν χρειάζεται ή είναι αδύνατο το κούρεμα.

ANTOXH ΣE ΘEPMOKPAΣIEΣ
Καλή αντοχή στη ζέστη, εάν ποτίζεται τακτικά. Κατά τη χειμερινή περίοδο, τα φύλλα μπορούν να καούν αν υπάρχει παρατεταμένος παγετός.

ANTOXH ΣE XPHΣH
Φτωχή

ANTOXH ΣTH ΣKIA
Ικανοποιητική, αλλά έχει την τάση να ψηλώνει όταν είναι σε πλήρη σκιά.

ΠOTIΣMATA
Κατά τους ζεστούς μήνες κάθε 2-3 μέρες (40mm την εβδομάδα)*

YΨOΣ KOYPEMATOΣ
Δεν είναι απαραίτητο, αλλά προτείνεται 2-3 κουρέματα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, προκειμένου να γίνει η επιφάνεια του φύλλου πιο λεπτή και να αναπτυχθεί οριζόντια.
 
*Oι αναφερόμενες ποσότητες ποτίσματος είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν τον τύπο του χώματος, τις επικρατούσες θερμοκρασίες καθώς και παράγοντες όπως το μικροκλίμα.

Η Hellasod σήμερα αποτελεί μια πλήρως δομημένη εταιρία παραγωγής ποιοτικού χλοοτάπητα και έργων αθλητικού και καλλωπιστικού πρασίνου. Οι υπερσύγχρονες πρότυπες φυτωριακές εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες για την φυτοπροστασία και την θρέψη του χλοοτάπητα, το έμπειρο προσωπικό και το ευρύ δίκτυο διανομής με Πανελλαδική κάλυψη, καθιστούν την Hellasod την No1 εταιρία στον χώρο. Οι μεγάλες στρεμματικές υποδομές της στην Κρήτη εξασφαλίζουν άμεση διαθεσιμότητα και γρήγορη μεταφορά ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας. 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το όνομα HELLASOD είναι συνώνυμο της συνέπειας και του επαγγελματισμού που μπορεί να εμπιστεύεται κάθε ενδιαφερόμενος που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.