ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ PLATINUM 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ PLATINUM 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ PLATINUM 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ PLATINUM 1m2
ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ PLATINUM 1m2

ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ PLATINUM 1m2

61000.00.155
Κατόπιν παραγγελίας, παραδόσεις χλοοτάπητα κάθε τρίτη και πέμπτη
7,98 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Platinum Paspalum.
Ο χλοοτάπητας της επόμενης 10ετίας! Πολύ πυκνός, πράσινος χλοοτάπητας θερμής περιόδου, με βελούδινη υφή και πολύ μεγάλη αντοχή.
Διεθνώς Νο1 σε αντοχή στο υφάλμυρο νερό. Εξαιρετικής αντοχής στην ξηρασία και τη ζέστη, μπορεί να αντέξει θερμοκρασίες άνω των 45 βαθμών Κελσίου, ενώ χρειάζεται έως και 60% λιγότερο νερό. Αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες πηγές νερού και μπορεί να ποτίζεται ακόμα και με νερό βιολογικού καθαρισμού ή υφάλμυρων γεωτρήσεων, μέχρι 10.000 μS/cm με ειδικές συνθήκες στράγγισης. Eπεκτείνεται γρήγορα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, δημιουργώντας ένα πολύ πυκνό τάπητα, με καλή αντοχή στην ημισκιά. 

EXTRA ΧΡΕΩΣΗ 7 ΕΥΡΩ / 1 ΠΑΛΕΤΑ / ΑΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40Μ2 ΓΚΑΖΟΝ

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 10.

Σημαντική ενημέρωση

Εάν επιλέξετε προϊόντα μεγάλου βάρους, άνω των 20 κιλών (π.χ ασβέστης, λιπάσματα, φυτοχώματα, σωλήνες, καλαμωτές ή οποιoδήποτε άλλο προϊόν ή ομάδα προϊόντων) , η μεταφορά τους γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία από το Ρέθυμνο πρoς την μεταφορική εταιρία που ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ στην Αθήνα με τελικό προορισμό την πόλη σας. Η πληρωμή των προϊόντων γίνεται μόνο με προέμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό και πάντα κατόπιν συνεννόησης με εμάς. 

Εάν επιλέξετε προϊόντα κάτω των 20 κιλών θα μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αποστολής με ταχυμεταφορική κούριερ ή μεταφορική εταιρία.

Για οποιοδήποτε απορία σας ΠΑΝΤΑ στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο: 2831029156.

Σημαντική διευκρίνηση περί διαθεσιμότητας ειδών 

Σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αναταραχής στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα οι διαθεσιμότητες των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν είναι πάντα ενημερωμένες. Εάν για οποιοδήποτε λόγο παραγγείλετε κάποιο προϊόν και ενώ εμφανίζεται ότι είναι διαθέσιμο, στην πραγματικότητα δεν είναι, σας ενημερώνουμε επικοινωνώντας άμεσα μαζί σας με e-mail και σας πιστώνουμε ΑΜΕΣΩΣ και με συνοπτικές διαδικασίες το ποσό που μας καταβάλατε.

ΠPOTEINOMENH XPHΣH
Ξενοδοχεία, σπίτια, πάρκα, παιδικές χαρές, γήπεδα γκολφ, επαγγελματικούς χώρους και όπου απαιτείται σοβαρή εξοικονόμηση νερού χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Iδανικό για νησιά.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ
Μεγαλο εύρος στο pH εδάφους (5-8,5).

ANTOXH ΣE ΘEPMOKPAΣIEΣ
Εξαιρετικής αντοχής στην ξηρασία και τη ζέστη, μπορεί να αντέξει πάνω από 45οC. Μικρό διάστημα ληθάργου.

ΑNTOXH ΣE XPHΣH
Εξαιρετική. Από τους πιο ανθεκτικούς χλοοτάπητες στον κόσμο.

ANTOXH ΣTH ΣKIA
Καλύτερη από όλες τις θερμόφιλες ποικιλίες. Απορροφά την υπεριώδη ακτινοβολία ακόμη και με συννεφιά.

ΠOTIΣMATA
Χρειάζεται έως και 60% λιγότερο νερό. Αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες πηγές νερού. Μπορεί να ποτίζεται ακόμα και με νερό βιολογικού καθαρισμού ή υφάλμυρων γεωτρήσεων, μέχρι 10.000 μS/cm με ειδικές συνθήκες στράγγισης. Επίσης, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη στο νερό της άρδευσης και οι συγκεντρώσεις ορισμένων στοιχείων όπως το B (βόριο) και το Cl (χλώριο), όπου σε υψηλές συγκεντρώσεις προκαλούν φαινόμενα τοξικότητας στα φυτά, καθώς και ο λόγος προσρρόφησης Na, Ca, Mg (δείκτης SAR) όπου επηρεάζει τη δομή του εδάφους και κατ' επέκταση την διηθητικότητα του, καθώς και την ικανότητα πρόσληψης θρεπτικών στοιχείων από το φυτό. Επιβάλλεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα να γίνονται βαθιές αρδεύσεις με καλής ποιότητας νερό.

YΨOΣ KOYPEMATOΣ
Χαμηλό (0,5-4 cm). Προτεινόμενο κουρευτικό κυλινδρικού τύπου. Ανάλογα με το πότισμα και τη λίπανση απαιτεί κούρεμα κάθε 10 μέρες και antithatch τουλάχιστο δύο φορές το χρόνο.
 
*Oι αναφερόμενες ποσότητες ποτίσματος είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψιν τον τύπο του χώματος, τις επικρατούσες θερμοκρασίες, καθώς και άλλους παράγοντες όπως το μικροκλίμα.

Η Hellasod σήμερα αποτελεί μια πλήρως δομημένη εταιρία παραγωγής ποιοτικού χλοοτάπητα και έργων αθλητικού και καλλωπιστικού πρασίνου. Οι υπερσύγχρονες πρότυπες φυτωριακές εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες για την φυτοπροστασία και την θρέψη του χλοοτάπητα, το έμπειρο προσωπικό και το ευρύ δίκτυο διανομής με Πανελλαδική κάλυψη, καθιστούν την Hellasod την No1 εταιρία στον χώρο. Οι μεγάλες στρεμματικές υποδομές της στην Κρήτη εξασφαλίζουν άμεση διαθεσιμότητα και γρήγορη μεταφορά ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας. 
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το όνομα HELLASOD είναι συνώνυμο της συνέπειας και του επαγγελματισμού που μπορεί να εμπιστεύεται κάθε ενδιαφερόμενος που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.