ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ ECHO SRM-520ES

ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟ ECHO SRM-520ES

01008.02.003
Σε απόθεμα
433,68 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το ισχυρό χορτοκοπτικό υψηλών επιδόσεων Echo SRM-520ES είναι κατάλληλο για σκληρή δουλειά αφού το προτιμούν επαγγελματίες ιδιώτες, αγρότες, Ενώσεις και Δημοτικές Υπηρεσίες. Η ισχυρή απόδοσή του το κάνει έμπιστο όταν εργάζεται αρκετές ώρες. Η περιποίηση δημοτικών αλσυλλίων και μεγάλων κτημάτων γίνεται πλέον με σύντομο τρόπο. 

Το ισχυρό χορτοκοπτικό υψηλών επιδόσεων Echo SRM-520ES είναι κατάλληλο για σκληρή δουλειά αφού το προτιμούν επαγγελματίες ιδιώτες, αγρότες, Ενώσεις και Δημοτικές Υπηρεσίες. Η ισχυρή απόδοσή του το κάνει έμπιστο όταν εργάζεται αρκετές ώρες. Η περιποίηση δημοτικών αλσυλλίων και μεγάλων κτημάτων γίνεται πλέον με σύντομο τρόπο. Εύκολη εκκίνηση ''ES'' (Easy Start): Σύστημα εκκίνησης ES για άνετη εκκίνηση χάρη σε ένα πρόσθετο ελατήριο που διοχετεύει επιπλέον ενέργεια στο στροφαλοφόρο άξονα. • Σύστημα ανάφλεξης με ψηφιακή τεχνολογία: Σταθερές στροφές ρελαντί, ομαλή επιτάχυνση και αποφυγή υπερβολικής ταχύτητας στις υψηλές στροφές • Super σύστημα αντιδόνησης: Αντιδονητικά στο τιμόνι και στον κινητήρα που εξαλείφουν τις βλαβερές, για το σώμα του χειριστή, δονήσεις. • Βαρέως τύπου φίλτρο αέρος • Turbo Οικονομικό σε καύσιμα

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

ΒΑΡΟΣ (kg):9
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ:2-χρονος
ΜΟΝΤΕΛΟ:SRM-520ES
ΚΥΒΙΣΜΟΣ (cm³):50.2
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (hp):3
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ (kW):2.16
ΣΤΡΟΦΕΣ (rpm):12000
ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ (lt):0.79
ΚΑΥΣΙΜΟ:Αμόλυβδη βενζίνη
ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΣΩΛΗΝΑ Ø (mm):28

Από τις καλύτερες μάρκες παγκοσμίως.

Η μόνη με 5 χρόνια Εγγύηση

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.