ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ CLABER VIDEO-2 8428

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ CLABER VIDEO-2 8428

56018.03.011
Σε απόθεμα
46,36 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Προγραμματιστής για Αυτόματο Πότισμα Aquauno Video -2 8428 Claber είναι η κατάλληλη πρόταση για να ποτίσετε έως και 2 φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Εύκολος προγραμματισμός, μόνο με 3 πλήκτρα, μεγάλη οθόνη με σύμβολα και αριθμούς. 

Προγραμματιστής για Αυτόματο Πότισμα

Aquauno Video -2 8428 Claber είναι η κατάλληλη πρόταση για να ποτίσετε έως και 2 φορές μέσα στην ίδια ημέρα. Εύκολος προγραμματισμός, μόνο με 3 πλήκτρα, μεγάλη οθόνη με σύμβολα και αριθμούς. Το κάθε πότισμα της ημέρας μπορεί να διαρκέσει από 1 λεπτό έως και 23 ώρες και 59 λεπτά.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα αυτόματων ποτισμάτων μπορεί να προγραμματιστεί εξαιρώντας τις ημέρες της εβδομάδας που εσείς μπορεί να επιθυμείτε.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης όλων των προγραμμάτων ή επιλεκτικά να σβήσει αυτά που δεν χρειάζεται.

Η μονάδα διαθέτει ανοξείδωτο φίλτρο, μπαταρία 9V (δεν συμπεριλαμβάνεται) , η οποία διαρκεί για όλη τη σεζόν (πλήρως με ψηφιακή ένδειξη μπαταρίας) ενώ τα ηλεκτρονικά μέρη του προγραμματιστή είναι εξ ολοκλήρου στεγανοποιημένα. Η ομαλή πίεση λειτουργίας κυμαίνεται από 0,1 έως 12 bar.

Απλή τοποθέτηση. απλά βιδώστε το στη βρύση. Ο συμπαγής σχεδιασμός του, επιτρέπει να εγκατασταθεί εύκολα ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.