ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ VEBIRAT GRAIN ΣΑΚΟΥΛΙ...
ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ VEBIRAT GRAIN ΣΑΚΟΥΛΙ...

ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ VEBIRAT GRAIN ΣΑΚΟΥΛΙ 1.5KG

VEBI
50006.17.026
Σε απόθεμα
11,90 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και Rattus norvegicus).

Αρκεί ένα και μόνο γεύμα από τα τρωκτικά για να ληφθεί με το δόλωμα η θανατηφόρος δόση.

Το σιτάρι καθιστά το τρωκτικοκτόνο Vebirat Grain ελκυστικό ακόμα και σε σημεία με υψηλές θερμοκρασίες.

Στόχος για τον οποίο προορίζεται - τρόπος δράσης:

Ισχυρό αντιπηκτικό τρωκτικοκτόνο, που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ποντικών (Mus musculus) και των αρουραίων (Rattus rattus και Rattus norvegicus). Αρκεί ένα και μόνο γεύμα από τα τρωκτικά για να ληφθεί με το δόλωμα η θανατηφόρος δόση.

Δόσεις εφαρμογής

Ποντικοί (Mus musculus): 20 έως 40 γρ. δολώματος ανά θέση δόλωσης σε εσωτερικούς χώρους και γύρω από κτίρια. Σε ελαφριές προσβολές, οι θέσεις δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 5 μ. Σε ελαφριές προσβολές οι θέσεις δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 5 μέτρα. Σε βαριές προσβολές οι θέσεις δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 2 μέτρα.
Αρουραίοι (Rattus rattus και Rattus norvegicus): 100 γρ. δολώματος ανά θέση δόλωσης σε εσωτερικούς χώρους και γύρω από τα κτίρια. Σε ελαφριές προσβολές, οι θέσεις δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 10 μέτρα. Σε βαριές προσβολές οι θέσεις δόλωσης θα πρέπει να απέχουν 5 μέτρα.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.