YARA PANTHER 18-6-12+3.6MGO+TE 25Kg

YARA PANTHER 18-6-12+3.6MGO+TE 25Kg

51001.04.001
Χωρίς απόθεμα
14,47 €

Το YaraMila® PANTHER είναι ένα πυκνό prilled σύνθετο λίπασμα, το οποίο εφαρμόζεται με ακρίβεια με το χέρι ή χορηγείται με ακρίβεια (έως 24 μέτρα) μέσω λιπασματοδιανομέα. Είναι ένα προϊόν ελεύθερης ροής, με το 87% των κόκκων του να είναι 2-4 mm. Η υγροσκοπική φύση του σημαίνει ότι διαλύεται αμέσως κατά την επαφή του με το υγρό έδαφος, ιδιαίτερα μετά την πρωινή δροσιά. Το YaraMila® PANTHER χρησιμοποιείται σε ευρεία γκάμα καλλιεργειών με έμφαση σε απαιτητικές σε μαγνήσιο και βόριο καλλιέργειες, όπως η ελιά.

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ισορροπημένο άζωτο

Το YaraMila® PANTHER , το οποίο περιέχει τόσο άμεσα διαθέσιμο νιτρικό άζωτο όσο και αμμωνιακό άζωτο βραδύτερης αποδέσμευσης, παρέχει θρεπτικά στοιχεία στα φυτά σε όλη τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της ανάπτυξής τους.

Φώσφορος έναρξης (Starter Phosphate)

Το YaraMila® PANTHER παρέχει μία άμεσα διαθέσιμη μορφή φωσφόρου, η οποία προάγει την ανάπτυξη των ριζών και προσφέρει στα νεαρά φυτά τις προϋποθέσεις για ένα καλό ξεκίνημα. Το άζωτο και ο φώσφορος, όταν εφαρμόζονται κοντά σε αναπτυσσόμενα φυτά την άνοιξη, είναι γνωστό ότι έχουν μία ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξή τους (starter effect).

Συνδυασμός καλίου και μαγνησίου

Η υψηλή περιεκτικότητα του YaraMila® PANTHER σε μαγνήσιο, παράλληλα με το κάλιο βοηθάει στην κάλυψη των αναγκών απαιτητικών καλλιεργειών. Το μαγνήσιο, βασικό συστατικό της χλωροφύλλης, είναι κύριο θρεπτικό στοιχείο για την υγιή ανάπτυξη των καλλιεργειών.

Βόριο και ψευδάργυρος

Η υψηλή περιεκτικότητα σε βόριο έχει ιδιαίτερη σημασία ειδικά για καλλιέργειες με υψηλές απαιτήσεις σε αυτό, όπως η ελιά. Η ταυτόχρονη περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο συνεισφέρει στην πλήρη και ισόρροπη θρέψη των καλλιεργειών.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.