YARA COMPLEX 12-11-18+3MgO+TE 25Kg

YARA COMPLEX 12-11-18+3MgO+TE 25Kg

51001.04.002
Χωρίς απόθεμα
15,84 €

Το YaraMila® COMPLEX® είναι ένα πυκνό prilled σύνθετο λίπασμα, το οποίο χορηγείται με ακρίβεια έως τα 24 μέτρα μέσω λιπασματοδιανομέα ή με το χέρι. Είναι λίπασμα ελεύθερης ροής, με το 88% των κόκκων του να είναι 2-4mm. Η υγροσκοπική φύση του σημαίνει ότι διαλύεται αμέσως κατά την επαφή του με το υγρό έδαφος, ιδιαίτερα μετά την πρωινή δροσιά, καθιστώντας το ιδανικό και για επιφανειακές λιπάνσεις.

Ισορροπημένο άζωτο

Το YaraMila® COMPLEX®, το οποίο περιέχει τόσο άμεσα διαθέσιμο νιτρικό άζωτο όσο και αμμωνιακό άζωτο βραδύτερης αποδέσμευσης, παρέχει θρεπτικά στοιχεία στα φυτά σε όλη τη διάρκεια των πρώτων σταδίων της ανάπτυξής τους.

Φώσφορος έναρξης (Starter Phosphate)

Το YaraMila® COMPLEX® παρέχει μία άμεσα διαθέσιμη μορφή φωσφόρου, η οποία προάγει την ανάπτυξη των ριζών και προσφέρει στα νεαρά φυτά τις προϋποθέσεις για ένα καλό ξεκίνημα. Το άζωτο και ο φώσφορος, όταν εφαρμόζονται κοντά σε αναπτυσσόμενα φυτά την άνοιξη, είναι γνωστό ότι έχουν μία ευεργετική επίδραση στην ανάπτυξή τους (starter effect).

Κάλιο, πρακτικά ελεύθερο χλωρίου

Η χρήση θειικών αλάτων του καλίου μειώνει το stress από την αλατότητα σε νέα φυτά που βρίσκονται στη φάση της πρώτης ανάπτυξης και σε καλλιέργειες που είναι ευαίσθητες στο χλώριο.

Μαγνήσιο και θείο

Το μαγνήσιο είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την υγιή ανάπτυξη των καλλιεργειών. Όταν εφαρμόζεται στο έδαφος, το YaraMila® COMPLEX® βοηθά στη σταθερή παροχή μαγνησίου για την κάλυψη των αναγκών του φυτού. Το θείο είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο, που συνεισφέρει στη διασφάλιση της βέλτιστης περιεκτικότητας χλωροφύλλης στα φύλλα, και η έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη εκμετάλλευση του αζώτου.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.