ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FENDONA TOP 100CC
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FENDONA TOP 100CC
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FENDONA TOP 100CC

ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ FENDONA TOP 100CC

BASF
50006.03.004
Νο1 σε πωλήσεις !
7,63 €
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Το Fendona® χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως ένα εντομοκτόνο ελέγχου για όλα τα ιπτάμενα έντομα καθώς και τα έρποντα. Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον έλεγχο των εντόμων λόγω της γρήγορης και αξιόπιστης δράσης του.

Το Fendona® είναι ενεργό ενάντια μιας ευρείας ποικιλίας εντόμων. Ξεχωρίζει από άλλα συνθετικά εντομοκτόνα για την αποτελεσματικότητα και τη σταθερότητα της βελτιωμένης μικρό-κρυσταλλικής σύνθεσης του. Εφαρμόζεται γρήγορα κι εύκολα.

Γρήγορη δράση και αξιόπιστη υπολειμματική δράση Το Fendona® έχει κερδίσει τη φήμη για τον αποτελεσματικό έλεγχο των εντόμων συνδυάζοντας την ταχύτητα με μια αξιόπιστη υπολειμματική δράση.

Τα μικροσωματίδια του προσκολλώνται στα πόδια και στις κεραίες του εντόμου, ευαισθητοποιώντας έτσι τα έντομα από τα πρώτα λεπτά που έρχονται σε επαφή μ' αυτό. Αυτό τους προκαλεί ερεθισμό σε μια προσπάθεια τους να απομακρύνουν το εντομοκτόνο από πάνω τους, αυξάνοντας έτσι την έκθεση τους σ' αυτό. Έτσι γίνεται εξαιρετική απορρόφηση του Fendona εντός 30 λεπτών και ακολουθεί θάνατος των εντόμων εντός 24 ωρών.

Η ειδική συγκέντρωση του εναιωρήματος δίνει επιφανειακή κάλυψη και εξαιρετική προσκόλληση σε πορώδεις και σε άλλες δύσκολες επιφάνειες όπως τα τούβλα, το τσιμέντο.

Αυτό μπορεί να παρέχει υπολειμματική δράση μέχρι και για μερικές εβδομάδες σε πολλά περιβάλλοντα.

Ευρύ φάσμα ελέγχου εντόμων

Το Fendona® είναι εγκεκριμένο για τα παρακάτω: Μυρμήγκια Κοριοί Ψαλίδες Ψαράκια Κατσαρίδες Ψύλλους Κουνούπια Χρησιμοποιείται επίσης σε κατοικίες, εμπορικά κτίρια, καθώς και σε δημόσια κτίρια όπως νοσοκομεία, εστιατόρια και ξενοδοχεία. Το Fendona® είναι εύκολο στην αραίωση και στην εφαρμογή του με οποιοδήποτε τρόπο ψεκασμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή με εναλλαγή άλλων εντομοκτόνων για να εμποδίσει την ανάπτυξη ανθεκτικότητας των εντόμων.

Είναι άοσμο και δεν λεκιάζει. Οι άνθρωποι και τα κατοικίδια δε θα πρέπει να είναι παρόντες κατά την εφαρμογή του προϊόντος και θα πρέπει να μπαίνουν ξανά στην περιοχή όπου εφαρμόστηκε το προϊόν όταν αυτό πια έχει στεγνώσει.

Τυχόν υπολείμματα μπορούν να απομακρυνθούν από τις επιφάνειες που έχει γίνει επέμβαση με ζεστό νερό και άλλα οικιακά καθαριστικά.

No reviews

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.