ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΕ BIG BAG...
ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΕ BIG BAG...

ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΕ BIG BAG 1000LT

54001.01.077
Σε απόθεμα
120,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Κομποστοποιημένο προϊόν, ζωικής προέλευσης. Το οποίο υποβάλλεται σε μια διαδικασία ωρίμανσης και διυγράνσεως ώστε να ληφθεί ένα φυσικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φυσικό λίπασμα.

Κομποστοποιημένο προϊόν, ζωικής προέλευσης. Το οποίο υποβάλλεται σε μια διαδικασία ωρίμανσης και διυγράνσεως ώστε να ληφθεί ένα φυσικό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φυσικό λίπασμα.Η χουμική οξύτητα του προϊόντος διευκολύνει τον σχηματισμό των οργανικών και ανόργανων αδρανών υλικών, τα οποία καθιστούν τη δομή του εδάφους πιο σταθερή, ενώ βελτιώνει και την γονιμότητα.

Τα συστατικά που περιέχει η Κοπριά natura, παρέχουν απαραίτητα ιχνοστοιχεία για έντονη ανάπτυξη βελτιώνοντας παράλληλα και την διαθεσιμότητα των θρεπτικών στοιχείων του εδάφους βοηθώντας να βελτιωθεί η οξυγόνωση του ριζικού συστήματος παρέχοντας έτσι προφανή πλεονεκτήματα όσον αφορά την ταχύτητα της ανάπτυξης και της παραγωγής

Η Κοπριά είναι ιδανική για την βελτίωση της ποιότητας του εδάφους, λόγο της βραδείας αποδέσμευσης του οργανικού αζώτου.

No reviews
Το προϊόν προστέθηκε στην αγαπημένη σας λίστα.
Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη περιήγηση και εμπειρία σου και για τη βελτίωση των λειτουργιών του site. Πατώντας το κουμπί αποδέχεσαι τη χρήση όλων των cookies της ιστοσελίδας μας.